*MAFIA* Forums

*MAFIA* Forums

  • May 28, 2024, 03:52:11 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search

News:

Welcome back the Arcade! Play over 100+ games to get the high score and compete against other forum members.

http://www.mafiaowns.com/index.php?action=arcade;sa=list;sortby=a2z;

Author Topic: Mafia Doesn't work  (Read 5537 times)

General Hyde

  • Forum Member
  • Reputation: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12
    • View Profile
Mafia Doesn't work
« on: January 31, 2013, 07:12:55 PM »

I tried to get onto the Mafia BF42 server a few months ago, and it kept crashing on me.  What's going on? 
Logged

*MAFIA* Hellraiser

  • *MAFIA* Admin
  • Forum Member
  • Reputation: 1273
  • Offline Offline
  • Posts: 6,044
    • View Profile
    • https://www.facebook.com/jeremy.miller.14855377?sk=wall
Re: Mafia Doesn't work
« Reply #1 on: January 31, 2013, 07:25:33 PM »

I tried to get onto the Mafia BF42 server a few months ago, and it kept crashing on me.  What's going on? 
. You touch yourself and everyone is watching!!!
Logged

*MAFIA* Malbert

  • *MAFIA* Head
  • Forum Member
  • Reputation: 536
  • Offline Offline
  • Posts: 1,539
    • View Profile
Re: Mafia Doesn't work
« Reply #2 on: January 31, 2013, 07:48:58 PM »

Why a few months ago, try now, it works as long as it is up. Unless if you have the wrong version, you need 1.6; origin doesn't work from what i tried maybe you can patch it to 1.61 then back to 1.6 idk haven't tried.
Logged

General Hyde

  • Forum Member
  • Reputation: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Mafia Doesn't work
« Reply #3 on: February 01, 2013, 10:25:26 AM »

I did have 1.6 and it just crashed.  Game crashed.  It kept bringing me to the home screen. 
Logged

*MAFIA* Manowar

  • *MAFIA* Admin
  • Forum Member
  • Reputation: 672
  • Offline Offline
  • Posts: 1,949
  • Hail and Kill
    • View Profile
Re: Mafia Doesn't work
« Reply #4 on: February 01, 2013, 10:30:12 AM »

Try loading  up game without any hacks running then alt tab out to start them.
Logged

Ultimate embarrassment, running into a wall with a boner and breaking your nose first.

*MAFIA* Malbert

  • *MAFIA* Head
  • Forum Member
  • Reputation: 536
  • Offline Offline
  • Posts: 1,539
    • View Profile
Re: Mafia Doesn't work
« Reply #5 on: February 01, 2013, 10:35:57 AM »

I did have 1.6 and it just crashed.  Game crashed.  It kept bringing me to the home screen. 
You might have a mod on, uninstall any patches in your levels folder, you should only have levels with _000 or _003, also do what manowar said.
Logged

General Hyde

  • Forum Member
  • Reputation: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Mafia Doesn't work
« Reply #6 on: February 02, 2013, 03:28:02 PM »

Aight.  I'll see if it works.
Logged

*MAFIA* Hellraiser

  • *MAFIA* Admin
  • Forum Member
  • Reputation: 1273
  • Offline Offline
  • Posts: 6,044
    • View Profile
    • https://www.facebook.com/jeremy.miller.14855377?sk=wall
Re: Mafia Doesn't work
« Reply #7 on: February 02, 2013, 08:48:59 PM »

And stop touching yourself!
Logged
 

Page created in 0.05 seconds with 30 queries.